slide-baker-b-rod

Show It 4: Baker B. Rød

Vi lanserer en ny serie med Show It-gudstjenester: Baker B. Rød. Inkludert i pakken er også fem familiegruppesamlinger. Ressursene får du tilgang til digitalt på kurs.frikirken.no.

Show IT

Nå har FriBU kommet ut med den fjerde pakken med Show IT-gudstjenester.

Denne gangen handler det om «Det daglige brød» som er hentet ut fra Vår Far. Det er baker B. Rød som snakker og jobber seg gjennom dette temaet bak bakerdisken sin.

Det er 5 gudstjenester i pakken.

Manus er hentet fra HITS som er familiemøtene på Visjon. Husk at du må gjøre om noen av tekstene til ditt eget så de på gudstjenesten kjenner seg igjen.

Her finner du en link til en informasjonsfilm, se gjerne på denne og få mer informasjon om gjennomføringen. Klikk her for å se filmen.

Pakken koster kr 2 000,- inkludert i prisen får du med deg opplegg for familiesamlinger som en ekstra ressurs. Alle ressurser ligger digitalt og du kan få kjøpt det i nettbutikken vår.

 

Familiegrupper

I tillegg til Show IT-pakke har vi laget 5 familiegruppesamlinger. På disse samlingene er også tema «Det daglige brød».

Her ønsker vi at dere som familier kan snakke mer sammen om tro. I pakken er det film til hver samling, oppgaver til å gjøre i samlingen og en utfordring dere kan gjøre utenom samlingene. Det er eksempler og tips til hvordan gjennomføre samlingene også.

I har vi laget en film som dere kan se og få vite mer om hvordan dere kan få til dette i din familiegruppe. Klikk her for å se filmen.

Du kan kjøpe kun familiegrupperessursen for kr 400,-. Bestilling gjøres enkelt i nettbutikken vår.