FriBU-dagen | 10. september

Vi ønsker alle FriBU-lag med på VÅR DAG; en markering av frivillighetens år hvor vi får muligheten til å vise lokalsamfunnet hvem vi er.

Vår dag FriBU-dagen forsidebilde

Om VÅR DAG

VÅR DAG er en nasjonal markering av Frivillighetens år som involverer alle i den norske frivilligheten. FriBU-dagen kan dere bruke til det dere vil. Det viktige er at lokalsamfunnet får anledning til å se hva slags lokallag/kirke dere er og hva slags aktiviteter dere driver med.

Målet er å lage en stor, nasjonal fest hvor vi løfter frem innsatsen som legges ned hver dag: av medlemmer, deltakere, ledere, givere, frivillige og støttespillere. Vi skal rett og slett feire Norges viktigste lagarbeid! Dagen kan lokallagene bruke akkurat slik dere selv ønsker.

Det beste i verden for FriBU er glade, trygge og engasjerte barn og unge. Denne dagen vil vi gjøre noe ekstra gøy som får både barn og voksne til å smile, le og kose seg.

Søk om støtte til FriBU-dagen

Frifond organisasjonsboost er støtteordninga for dere som har fått penger fra FriBU Frifond tidligere, og som vil arrangere noe gøy for å øke aktiviteten og rekrutteringen etter koronapandemien. I denne støtteordningen kan lokallag i organisasjoner som har fått penger fra Frifond søke om inntil 50 000 kroner til prosjekter.  

Hvordan markere dagen?

Datoen for FriBU-dagen er lørdag 10. september. Dere velger selv når på dagen deres FriBU-dag skal gå av stabelen. Her er noen forslag:

Når dere har bestemt dere for hvordan denne dagen skal se ut vil vi ha tilbakemelding fra dere. Fyll ut skjema under og arrangementet deres vil bli promotert via fribu.no. FriBU promoterer FriBU-dagen i sosiale medier fra midten av august 22.

Registrer arrangement

Vis oss hvordan fribu-dagen var

Vi vil se hvordan dere gjennomfører FriBU-dagen, 10. september! Del gjerne bilder og videoer med oss. Ved å dele samtykker dere til at FriBU kan bruke bilder og video til promotering.