Creative Sør

creative-logo-hvit-pa-svart

Creative Sør 2021

Hva: Creative Sør er en helgefestival for ungdommer der vi inviterer til å bli med på 3 dager med inspirerende møter, masse gøy, et trygt og godt fellesskap, en helg med Jesus i sentrum og mange ulike streams/kurs ungdommene kan melde seg på.

Hvorfor: Fordi vi er overbevist om at Gud har lagt ned gaver og interesser i hver enkelt ungdom, og vi ønsker å legge til rette for at de får utvikle disse, og bli bedre kjent med Jesus. 

For hvem: Ungdommer i alderen 13-19år

Når: 5.-7.mars 2021

Hvor: Hånes Frikirke i Kristiansand

Pris: Earlybirdbilletter: 500kr før 1.februar. Vanlig billett: 600kr etter første februar.

Overnatting: For de som trenger overnatting tilbys dette til 200kr ekstra.
 

Påmelding på checkin
 

NYHET

Årets nyhet er at du kan velge flere ulike streams. Noen streams varer over 3 økter (lovsang, film, crew), men de fleste kan du velge hvor mange økter du vil være på. Du kan enten være på samme stream (med litt ulikt innhold) flere økter, eller ulike streams hver økt. Her er årets streams: 

LOVSANG
Vi har fantastiske instruktører fra Angar Bibelskole med oss. De vil lære deg mer om hva lovsang er, men ikke minst å spille lovsang sammen. Meld deg på alene eller send et team til å lære å spille lovsang sammen.

PREACH IT
Dette er et kort og intensivt kurs der du lærer å skrive/formidle gode forkynnelser. Vil du være med på å formidle hvem Jesus er foran andre mennesker? Meld deg på!

KRIK
Ansgar Bibelskole stiller med mange ulike gøye aktiviteter. Gjør deg klar for å løpe, le og svette. Her blir det høy gøyfaktor og idrettsglede. 

DANS
Instruktører fra Ansgar Bibelskole stiller opp med 3 ulike økter med dans. Det vil være ulike dansesjangre hver økt, så dette blir skikkelig gøy!

KREATIVT
På den kreative streamen vil du bruke kreativitet og hendene dine til å produsere noe stilig. Det vil være ulike ting du lærer å lage for hver økt. 

BAKING
På denne streamen vil dere lære å bake ulike ting, og ikke minst smake! Det kan og bli lagt til rette for å lære å lage baristakaffe. Instruktørene driver til vanlig en strikkekafe 1 gang i måneden i Hånes Frikirke, og er veldig klare til å bake med deg!

LEDERSKAP
Å være en leder er utrolig spennende, men det kan være mye å tenkte på, og det er utrolig bra å lære mer om hvordan du kan være den beste lederen du kan være. Det er det du vil lære mer om på denne streamen. 

DYPERE RETNING
Årets tema er "retning", og hvis du ønsker å gå enda dypere inn i dette temaet kan du melde deg på denne streamen. Her vil vi snakker mer om hvilken retning du personlig kan gå i ditt liv, en variant av selvutvikling, og hvordan Gud er midt i dette.

CREW
På crew vil du lære mer om teknikk, og hvordan man kan lage godt lyd, styre lyd og gjennom dette lære hvordan man er med på den viktige delen av å produsere et møte eller en samling. 

GUTTASTEMNING
Her blir det guttastemning! Økt 1 og 2 innebærer en overnatting i skogen/hytte med en gjeng gutter, og på lørdag vil det være et rått gutteseminar. Denne streamen er veldig god stemning, lærerik og viktig!

GRL PWR 
Denne streamen er ulike jenteseminar. Her vil vi snakke om ulike sider ved det å være jente/kvinne, og diskutere viktige temaer om hvordan være den dama du ønsker å være og Gud har skapt deg til å være. Dette blir gøy!

FILM
På film-streamen vil du jobbe med film på ulike måter. Det innebærer først å lære å filme, men også hvordan man redigerer og setter sammen gode filmsnutter.

TROSFORSVAR
Det er mange spørsmål rundt troa vår, noen spørsmål vi blir utfordret på av andre, noen spørsmål vi stiller seg. På denne streamen vil vi se på disse spørsmålene, og hvilke gode svar som finnes på dem. Dette kan vær spørsmål som om fortellingen om Jesus er troverdig eller om hvordan Gud kan være god i en verden med så mye vondt. Dette blir spennende.