Vår givertjeneste: Toppscorer

Vår givertjeneste: Toppscorer
Play Video

Jordan er et land i Midtøsten som har hatt store utfordringer de siste fem årene. Terrorgruppen IS tok i 2015 over større landområder i Midtøsten, og Jordan så seg nødt til å åpne grensene slik at flyktninger fra naboland kunne få et trygt sted å være. Dette har gått utover økonomien i landet, og Jordan har fått en kjempeutfordring med å gi barnehage- og skoleplasser til alle barn. I dag har kun de rikeste familiene råd til å sende barna sine i barnehager, og foreldre med lavere økonomi blir nødt til å sitte hjemme med sine barn, uten mulighet til å skaffe seg jobb.

FriBU har støttet en barnehage her i fem år, som drives av Vision Hope, i tillegg til en ettermiddagsskole i byen Karaq. Dette er for flyktningbarn som ellers ikke hadde hatt denne muligheten. FriBU støtter barnehageplasser til ca. 30 fattige barn i året, i tillegg til å bidra til generell drift, utstyr og oppussing.

FriBU har som mål å samle inn 100 000kr til dette prosjektet i løpet av 2021. Det vil være med på å sikre drift i tiden fremover. Vi ser hva dette betyr for mennesker i Jordan, og håper derfor du også vil være med å gi en gave! 

Gi en gave til Toppscorer

For enkeltbeløp kan du vippse til «Toppscorer» på vippsnr. #14159.

Les mer om våre andre misjonsprosjekter her.