Søk

Tro i hjemmet

Det er foreldre som primært er ansvarlige for å gi troen videre til sine barn. Det er menighetens ansvar å sette de voksne i stand til å gjøre det. Men dypest sett er vi alle Guds prosjekt! Og han er ikke ferdig med noen av oss ennå.

Hjertetro_logo

Hjertetro | Tro i hjemmet

Hjertetro er en snapchatkonto som ønsker å inspirere og utruste til tro i hjemmet. Målet er å gå sammen om å oppdra barn med en

UNGDOM samtaleboks

UNGDOM samtaleboks er en ressurs vi håper kan være en hjelp til å snakke åpent og ærlig om liv og tro i en trygg ramme. Se introduksjonsvideo.

TWEENS samtaleboks

TWEENS samtaleboks er en ressurs vi håper kan være en hjelp til å snakke åpent og ærlig om liv og tro i en trygg ramme. Se introduksjonsvideo.

Dåpstips til foreldre

Her er enkle anbefalinger og dåpstips til deg som har småbarn/baby. Her finner du bøker og spillelister som du og ditt barn kan bruke i

Faseressurser for foreldre

Fasekortene er små hefter som gir nøkkelinformasjon tilpasset de ulike fasene. Under kan du bla direkte i fasekortene og se filmer fra de tre første fasene. 

Foreldrekveld FriBU

Faseundervisning

Invester i foreldrene i menigheten. Med ressursene i foreldrekveld har dere mange muligheter til å treffe deres behov og møte sine barn i de ulike fasene.

Familiegrupper

Vi i FriBU har laget komplette familiegruppesamlinger som vil være til stor hjelp under oppstart av en familiegruppe! Sesong 3 ute nå!

Nettvett med Alexis Lundh

Nettvett og faser

I en tid der vi begynner å bli mette på skjerm, er det fortsatt viktig at vi lærer barna nettvett. Derfor har Tro & Medier sammen med flere barne- og ungdomsorganisasjoner laget fem filmer om nettvett.

Tro i hjemmet-bingo

Det er viktig å ha det gøy! Det er de små tingene i hverdagen som setter kursen for livet.

Ingrid H. Heskje
Ingrid H. Heskje
Seniorrådgiver

934 68 147​

Thea Frøystad
Thea Frøystad
Barn & Tro i hjemmet

419 32 868​

Linda Kvavik
Linda Kvavik
Barn & Awana

456 63 844

Ingunn Magnus
Ingunn Magnus
Familiearbeid

404 29 746