Unge Voksne

Hvorfor investere i unge voksne?

Unge Voksne er rastløse og kritiske. De stiller høye krav og blir aldri helt fornøyd. De sliter med å tilpasse seg sånn vi alltid har gjort det. Derfor trenger vi de.

De kjenner pulsen på samfunnet. De moderne kodene ligger i blodet deres. Vi trenger de nå. Før karrieren, familien eller investeringer taktfast gjør kirka mindre relevant for de. De kan revitalisere det tilstivnede. De trenger støtte, frihet og innflytelse. De må tilbake i generasjonsrekka.

Disippelhus

FriBU ønsker å følge studentkollektiv i Oslo. Vi vil investere i deg, dine gaver, dine evner, og ditt daglige disippelliv. Disippelhus hjelper deg og de du bor med til å sammen sette fokus på Gud, de rundt dere og menighet.

LES MER
mockup_mountain

AKADEMIET

Akademiet er en kurspakke Frikirken har utviklet; et verktøy for å rekruttere, bli kjent med og trene unge voksne. 6 kvelder á 4 timer basert på videoundervisning, for å gjøre det så enkelt som mulig å arrangere i din menighet.

OM AKADEMIET

Støperiet

Støperiet er Frikirkens møtepunkt for unge voksne, av Unge Voksne. En møteramme skreddersydd og klar til å tilpasses den lokale menigheten. Et verktøy for å møte, nå og engasjere denne aldersgruppen.

LES MER

STARTE STORT

Det store møtet

Dere er 50+ Unge Voksne koblet til arbeidet og kirka deres, flere smågrupper går sin jevne gang og vokser seg større, men dere merker at dere vil mer. Mange av dere er ressursrike og trenger sted å bruke initiativet sitt til å ære Gud og gi videre til andre. Tiden er inne for å gå STORT. 

LES MER

STARTE LITE

Det nære fellesskapet

Det er du og en håndfull andre i 20-åra i kirka. Dere er for gamle for ungdomsarbeidet, mens gudstjenesten føles for gammel for dere. Du ønsker deg et sted hvor du kan være deg selv, møte likesinnede, ha venner du kan be meg, og kjenne at du får påfyll fra Gud. Er dette dere, så anbefaler vi å starte LITE.

SE EKSEMPLER
uv-medium-bg

SMÅGRUPPER

Så fort dere er klare for det: Start smågruppe(r) som møtes fast, gjerne hjemme hos hverandre. Det sosiale er viktig, men bare et middel for å komme sammen og bli kjent med Gud og for å gjøre ham kjent. Om dere er mange; bruk en del av kvelden i faste grupper på 3-4 stk (helst samme kjønn), hvor en kan være helt ærlige med livet og hverandre.

To timer ukentlig / annenhver uke hvor dere blir kjent over litt snacks, diskuterer søndagens gudstjeneste, hvordan dere praktisk kan leve det ut og be for hverandre. Se lenke under for hjelp til bibelstudie.

BIBELSTUDIE FOR GRUPPER

Møt oss

Kartet viser Unge Voksne arbeid som du kan koble med og lære av.
Gult er menigheter med ulike initiativ for UV.
Grønt er gudstjenester med UV som målgruppe.
Rødt er Støperiet, Frikirkens eget møtekonsept. 

Eirik B. Fjellestad er ansatt i FriBU for å sette Unge Voksne på kartet. Han jobber med Støperiet Hamar og har erfaring fra ulike UV initiativ i Hamar Frikirke.