Unge Voksne

Hvorfor investere i unge voksne?

Unge Voksne er rastløse og kritiske. De stiller høye krav og blir aldri helt fornøyd. De sliter med å tilpasse seg sånn vi alltid har gjort det. Derfor trenger vi de.

De kjenner pulsen på samfunnet. De moderne kodene ligger i blodet deres. Vi trenger de nå. Før karrieren, familien eller investeringer taktfast gjør kirka mindre relevant for de. De kan revitalisere det tilstivnede. De trenger støtte, frihet og innflytelse. De må tilbake i generasjonsrekka.

Ønsker du å få jevnlige e-post oppdateringer fra FriBUs unge voksne (hver 2-3. mnd): meld deg på via skjema i bunnen av denne siden.

eirik-austeng (2702x2419)

Eirik Austeng

Konsulent Unge Voksne
404 67 741
1eirik

Eirik B. Fjellestad

Leder Unge Voksne
988 09 352
håvard

Håvard Haugland

Daglig leder
414 18 400

Støperiet

Støperiet er Frikirkens fellesskap for unge voksne, av Unge Voksne. En ramme skreddersydd og klar til å tilpasses den lokale menigheten. Et verktøy for å møte, nå og engasjere denne aldersgruppen.

Les mer

Akademiet ledertrening

Akademiet er en kurspakke Frikirken har utviklet; et verktøy for å rekruttere, bli kjent med og trene unge voksne. 6 kvelder á 4 timer basert på videoundervisning, for å gjøre det så enkelt som mulig å arrangere i din menighet.

OM AKADEMIET

Disippelhus

Kollektiv av unge voksne følges opp av lokale Frikirker. Vi vil investere i deg, dine gaver, dine evner, og ditt daglige disippelliv. Disippelhus hjelper deg og de du bor med til å sammen sette fokus på Gud, de rundt dere og menighet.

Les mer
uv-medium-bg

SMÅGRUPPER

Så fort dere er klare for det: Start smågruppe(r) som møtes fast, gjerne hjemme hos hverandre. Det sosiale er viktig, men bare et middel for å komme sammen og bli kjent med Gud og for å gjøre ham kjent. Om dere er mange; bruk en del av kvelden i faste grupper på 3-4 stk (helst samme kjønn), hvor en kan være helt ærlige med livet og hverandre.

To timer ukentlig / annenhver uke hvor dere blir kjent over litt snacks, diskuterer søndagens gudstjeneste, hvordan dere praktisk kan leve det ut og be for hverandre. Se lenke under for hjelp til bibelstudie.

BIBELSTUDIE FOR GRUPPER

Få e-poster med oppdateringer om unge voksne

Du er påmeldt FriBUs nyhetsbrev for unge voksne

E-post sendes med 2-3 måneders mellomrom. Meld ifra til [email protected] om du ønsker å fjernes fra listen.

Vis skjema igjen

(error)

(error)

(error)
* Obligatorisk felt