Frik festivalen

FRIK festivalen er en festival for ungdommer fra hele landet som ønsker å få med seg årets happening! 19-23. juli 2023 i Stavern, hvor dagene blir fylt med gøye aktiviteter, bading, sol, bra lovsang og solid forkynnelse.

Play Video

«Skapt for mer»

Vi ønsker å fortelle til ungdommen at de er skapt for mer! Skapt for mer enn det samfunnet og alt rundt dem forteller. Mer enn selvhevdelse, mer enn å stresse med alt man ikke får til og mer enn å skulle bli pupulær. Vi er skapt for mer! Vi er skapt for et felleskap med Gud, skapt for å gjøre en forskjell, skapt for å være en kontrast til alt som ikke er bra i samfunnet, skapt for å elske de rundt oss og skapt for å være et lys i en ellers ganske mørk verden. Vi er skapt med mening i en ellers meningsløs verden.

Håvard WIKSE
Leder for FRIK festivalen

FRIK festivalen er frikirkens sommer festival, og skjer på Stavern Folkehøyskole. Her samles hele frikirkens ungdom ++, har det utrolig gøy, nyter sommer og sol, får seg nye venner, er med på solide møter med dyktige talere og helt nydelig lovsang.

På FRIK festivalen er alle mellom 13 og 19 år velkommen, uavhengig om du er kristen, midt imellom, ikke kristen i det hele tatt eller tror på noe helt annet. Håper å se DEG der!

Hvis du ønsker mer info om hva som har skjedd eller om hva som kommer til å skje neste sommer. FØLG OSS PÅ INSTAGRAM. Her kan du se videoer og bilder fra tidligere år og kommer løpende informasjon. Du kan også ta kontakt med frikfestivalen@fribu.no om du har spesifikke spørsmål.

Vi driver enda å planlegger programmet til denne sommerens festival og vil publisere programmet her når det blir klart, så FØLG MED! Men vi vil holde noen kort tett til brystet!

Bilder og videoer du kan bruke i promotering i ungdomsarbeidet:
Trykk for Dropbox-mappe.

Stavern folkehøyskole,
Helgeroveien 102,
3294 Stavern, Norge

Flere fra ungdomsarbeidet ditt?
Om dere er flere fra ungdomsarbeidet som reiser til FRIK festivalen er det både gøyere og lettere å reise med andre! Kjør sammen, bestill samme buss-/tog-/fly- billetter eller samle en stor gjeng og lei en buss!

Fly
Du kan fly til Sandefjord og Torp, her kan du bli plukket opp av medarbeidere dersom du gir beskjed i forveien. Dette gjelder kun de som flyr, og kun ungdom.

Frik festivalen buss

Buss
Du kan ta buss til Farriseidet, her kan du også bli plukket opp av medarbeidere. Dette må også sies ifra om tidlig, slik at vi er klar over det.

Frik festivalen fly

Tog
Du kan ta tog til Larvik stasjon. Herifra går det buss direkte fra Larvik stasjon til Stavern Folkehøyskole.

Frik festivalen tog

TRIBES
TRIBES er et opplegg vi har, hvor alle blir delt inn i hver sin tropp/lag også er det masse konkurranser, leker, utfordringer og opplegg rundt dette. Dette er alltid gøy og man blir godt kjent med de andre fra samme tropp. Hver tropp har to ledere, som sørger for at alle blir tatt godt vare på og har det gøy! Video eller bilder fra tropp.

Campspot
Campspot er FRIK festivalen sin Café/Kiosk/oppholdssted. Her selges det mat, brus, snacks og diverse annet godt. Det ligger også ute spill som kan brukes hele dagen. På kvelden er det også masse gøy show og opplegg som skjer i dette området.

Miljøteam
Miljøteamet er et stort team bestående av mange unge ledere som har utrolig lyst å bli kjent med deg eller dine ungdommer! Deres ansvar er at alle blir sett og har det bra! De sørger også for at det blir satt i gang gøye aktiviteter og leker i løpet av hele dagen.

Teltgrupper
Teltgrupper er en halvtimes smågruppe rett før alle skal legge seg. Disse gruppene er i lavvoene/teltene og vil bli ledet av medarbeiderne på FRIK festivalen. Her vil man snakke om dagen, bli kjent og snakke om møtene den dagen.

Underholdningskveld:
Dette er en overraskelse og blir utrolig bra!

Møter
Dette er virkelig noen av høydepunktene under festivalen og her opplever mange sterke møter med Gud og setter en ny retning for livet! Det er fra disse møtene vi ofte har de beste minnene fra! Disse består av en tale av en dyktig forkynner (disse blir sluppet underveis), bra lovsang og kanskje noen annet.

– Strand og stupetårn.
– Fotballbane
– Volleyballbane
– Frisbeegolf bane
– Om du kommer på mer er det bare å si ifra

Frik festivalen

For ungdomsledere

Er du ungdomsleder eller ansvar for ungdommen i din menighet? Da hadde det vært helt supert om du ville vært forbeder eller vakt på FRIK festivalen!

Meld deg som det, gjennom dette skjemaet.

Har du tilbakemeldinger eller noe du vil si til oss som planlegger festivalen, skriv det her!