FriBU lokallag

FriBU er til for lokallagene våre. Et lokallag er grupper med minst fem betalende medlemmer mellom 0 og 26 år, knyttet til en lokal Frikirke. Det kan være en ungdomsklubb, søndagsskole, babysang eller teknisk gruppe. Her viser vi deg hvordan og hvorfor være et FriBU lokallag. 

La tallene snakke

0
Lokallag
0
Medlemmer

«Dersom drømmene vi har for barne- og ungdomsarbeid skal bli virkelig, må vi organisere det på en bærekraftig måte. Den beste måten å organisere engasjementet er å bruke et lokallag.»

Martin Nøstrud
Administrasjonsleder

Ressurser for lokallag

Årshjul for lokallag

Hva må et lokallag huske på gjennom året og hvilke datoer må en forholde seg til? Vårt årshjul for lokallag er en enkel guide som gir det oversikten du trenger.

Les mer »

Registrering av lokallag

Å registrere et nytt lokallag hos oss er enkelt og kan gjøres via skjemaet nedenfor eller med tilsvarende informasjon via e-post til post@fribu.no. Før registrering

Les mer »

Personvernerklæring FriBU

Denne personvernerklæringen gjør rede for vår håndtering av personopplysninger som samles inn for å utøve våre tjenester overfor medlemmer og andre vi jobber med.

Les mer »

Snakk med våre ansatte

Trenger du hjelp til innlogging i Cornerstone? Lurer på hvordan FriBU frifond fungerer eller hvordan du kan starte et lokallag?

Jeg er tilgjengelig for deg og svarer gjerne på spørsmålene dine. Ta kontakt via telefon, e-post eller via kontaktskjemaet vårt. 

martin
Martin Nøstrud
Administrasjon

456 88 015​