FriBU lokallag

«Dersom drømmene vi har for barne- og ungdomsarbeid skal bli virkelig, må vi organisere det på en bærekraftig måte. Den beste måten å organisere engasjementet er å bruke et lokallag.»

Martin Nøstrud
Administrasjonsleder

La tallene snakke

0
Lokallag
0
Medlemmer
REGISTRERING AV LOKALLAG
Å registrere et nytt lokallag hos oss er enkelt og kan gjøres via skjemaet nedenfor eller med tilsvarende informasjon via e-post til post@fribu.no. Før registrering ønsker vi at du leser gjennom vår "ABC for lokallag".

Alle lokallagsledere blir gitt tilgang til medlemssystemet Cornerstone. Innlogging skjer på medlem.fribu.no. Her bruker du telefonnr eller e-post tilknyttet deg som bruker. Passord får du tilsendt når du logger inn. 

Merk at nye lokallag kan søke oppstartsstøtte (må gjøres ved oppstart).

Årshjul for lokallag

1. Januar
Medlemskontigent og prosjektsøknad
Allerede fra 1. januar kan du innhente medlemskontigent i ditt lokallag. La det være en god vane å innhente kontigent i løpet av året. Det er nå åpent for å søke prosjektsstøtte for inneværende år. Søknadene behandles periodevis i løpet av året. Siste frist for å søke er 1. november.
1. Januar
1. Februar
Årsrapportering
Frist for å sende inn årsrapport for ditt lokallag. Årsrapporten sendes inn i Cornerstone. Det er fjorårets medlemmer som er tellende i årsrapporten. Årsrapporten er grunnlag for beregningen av direktestøtte.
1. Februar
31. August
Bruke opp FriBU frifondsmidler fra året før
Frist for å bruke opp FriBU frifondmidler utbetalt året før. For å få utbetalt friske midler inneværende år må fjorårets midler brukes opp, eller tilbakebetales FriBU.
31. August
15. September
Rapportering av oppbrukte midler
Frist for å rapportere inn oppbrukte FriBU frifondsmidler fra året før. Rapporten må leveres, restmidler må være tilbakebetalt FriBU for å få utbetalt friske midler inneværende år. Dette gjøres i Cornerstone.
15. September
Slutten av september
Direktestøtte utbetaling
Utbetales på grunnlag av årsrapport. Rapport for oppbrukte midler må være levert og godkjent før årets direktestøtte kan utbetales til ditt lokallag.
Slutten av september
1. November
Prosjektsøknad
Frist for å søke om FriBU frifond prosjektstøtte. Prosjektstøtte utbetales periodvis i løpet av året. Utbetales til potten er tom. Eventuell ubrukte prosjektmidler blir utbetalt som direktestøtte.
1. November
31. Desember
Medlemskontigent siste frist
Absolutt siste frist til å innhente medlemskontigent på minimum kr. 50,- for inneværende år. Betalingen må være på konto innen 31.12.
31. Desember

Trenger du hjelp til innlogging i Cornerstone, lurer på hvordan FriBU frifond fungerer eller hvordan du kan starte et lokallag?

Jeg svarer deg gjerne på spørsmålene dine.

martin
Martin Nøstrud
Administrasjon

456 88 015​

Personvernerklæring FriBU

Denne personvernerklæringen gjør rede for vår håndtering av personopplysninger som samles inn for å utøve våre tjenester overfor medlemmer og andre vi jobber med.

Les mer »