Søk

Frik festivalen

Få med deg årets happening: FRIK festivalen, 17.-21.juli 2024 i Stavern! En festival for ungdommer fra HELE landet. Dagene består av aktiviteter, solid forkynnelse, lovsang, sol og sommer, og mye tid til å få nye venner. 

Play Video

« Skapt for mer »

Vi ønsker å fortelle til ungdommer at de er skapt for mer! Skapt for mer enn det samfunnet forteller. For mer enn sosiale medier, mer enn å stresse med alt man ikke får til. Vi er skapt for mer! Vi er skapt for et felleskap med Gud og hverandre, skapt for å gjøre en forskjell, skapt for å være en kontrast til alt som ikke er bra i samfunnet, skapt for å elske de rundt oss og skapt for å være et lys i en ellers ganske mørk verden. Vi er skapt med mening i det som kan føles som en meningsløs verden.

Matilde R. Bråtane
Leder for FRIK festivalen

Om festivalen

FRIK festivalen er frikirkens sommer festival, og skjer på Stavern Folkehøyskole. Her samles hele frikirkens ungdom ++, har det utrolig gøy, nyter sommer og sol, får seg nye venner, er med på solide møter med dyktige talere og helt nydelig lovsang.

På FRIK festivalen er alle mellom 13 og 19 år velkommen, uavhengig om du er kristen, midt imellom, ikke kristen i det hele tatt eller tror på noe helt annet. Håper å se DEG der!

Hvis du ønsker mer info om hva som har skjedd eller om hva som kommer til å skje neste sommer. FØLG OSS PÅ INSTAGRAM. Her kan du se videoer og bilder fra tidligere år og kommer løpende informasjon. Du kan også ta kontakt med frikfestivalen@fribu.no om du har spesifikke spørsmål.

Vi driver enda å planlegger programmet til denne sommerens festival og vil publisere programmet her når det blir klart, så FØLG MED! Men vi vil holde noen kort tett til brystet!

Bilder og videoer du kan bruke i promotering i ungdomsarbeidet: Trykk for delt mappe med filene.

Stavern folkehøyskole,
Helgeroveien 102,
3294 Stavern, Norge

Flere fra ungdomsarbeidet ditt?
Om dere er flere fra ungdomsarbeidet som reiser til FRIK festivalen er det både gøyere og lettere å reise med andre! Kjør sammen, bestill samme buss-/tog-/fly- billetter eller samle en stor gjeng og lei en buss!

Fly
Du kan fly til Sandefjord og Torp, her kan du bli plukket opp av medarbeidere dersom du gir beskjed i forveien. Dette gjelder kun de som flyr, og kun ungdom.

Frik festivalen fly

Buss
Du kan ta buss til Farriseidet, her kan du også bli plukket opp av medarbeidere. Dette må også sies ifra om tidlig, slik at vi er klar over det.

Frik festivalen buss

Tog
Du kan ta tog til Larvik stasjon. Herifra går det buss direkte fra Larvik stasjon til Stavern Folkehøyskole.

Frik festivalen tog

På FRIK festivalen kan du velge mellom to ting:

 1. Medbrakt telt/lavvo:
  Ta med deg ditt eget telt eller lavvo, eller sov i teltet en av dine venner tok med. På grunn av at teltområdet har begrenset plass er det viktig at dere har med dere telt som har plass til flere enn 4 personer. Dette er for å sørge for at vi har plass til alle deltakerne.
 2. Sove i lavvo/telt satt opp av FRIK festivalen:
  Det er dette de alle fleste på festivalen gjør. Da blir du plassert med andre ungdommer på din alder og ditt kjønn i en lavvo eller et telt. Her kan du komme med ønsker om hvem du ønsker å sove i telt med, men dette er også en ypperlig mulighet til å bli bedre kjent med folk du ikke kjenner så godt.

Vi forsøker å sette opp overnattingslister så godt som mulig, og vil forsøke å gjøre det til en god opplevelse for dere. Dersom vi ikke har skjønt deres ønsker, eller dere ikke er fornøyde med det teltet dere har endt opp i, vil vi ordne dette på festivalen. Vi ønsker at dere skal ha en god opplevelse av dette, og vil gjøre vårt beste for at det skjer.

TRIBES
TRIBES er et opplegg vi har, hvor alle blir delt inn i hver sin tropp/lag også er det masse konkurranser, leker, utfordringer og opplegg rundt dette. Dette er alltid gøy og man blir godt kjent med de andre fra samme tropp. Hver tropp har to ledere, som sørger for at alle blir tatt godt vare på og har det gøy! Video eller bilder fra tropp.

Campspot
Campspot er FRIK festivalen sin Café/Kiosk/oppholdssted. Her selges det mat, brus, snacks og diverse annet godt. Det ligger også ute spill som kan brukes hele dagen. På kvelden er det også masse gøy show og opplegg som skjer i dette området.

Miljøteam
Miljøteamet er et stort team bestående av mange unge ledere som har utrolig lyst å bli kjent med deg eller dine ungdommer! Deres ansvar er at alle blir sett og har det bra! De sørger også for at det blir satt i gang gøye aktiviteter og leker i løpet av hele dagen.

Teltgrupper
Teltgrupper er en halvtimes smågruppe rett før alle skal legge seg. Disse gruppene er i lavvoene/teltene og vil bli ledet av medarbeiderne på FRIK festivalen. Her vil man snakke om dagen, bli kjent og snakke om møtene den dagen.

Underholdningskveld
Dette er en overraskelse og blir utrolig bra!

Møter
Dette er virkelig noen av høydepunktene under festivalen og her opplever mange sterke møter med Gud og setter en ny retning for livet! Det er fra disse møtene vi ofte har de beste minnene fra! Disse består av en tale av en dyktig forkynner (disse blir sluppet underveis), bra lovsang og kanskje noen annet.

– Strand og stupetårn.
– Fotballbane
– Volleyballbane
– Frisbeegolf bane
– Om du kommer på mer er det bare å si ifra

Banner påmeldingspromotering frik-festivalen 2024

For ungdomsledere

Om du er ungdomsleder eller pastor har du her fem gode grunner til å sende dine ungdommer til FRIK festivalen:

 1. Trosstyrkende og disippelgjørende – man får en uke hvor man får masse bra input om hvem Jesus er og hvem vi som kristne er kalt til å være.

 2. Ungdommer tar i mot Jesus – Det er en festival hvor det skal være lett å ta med seg venner som ikke tror og får derfor forkynt evangeliet også for de. Det var mange som tok i mot Jesus for første gang på FRIK festivalen 2022.

 3. Nettverk – Når ungdommene flytter til nye byer har de kjennskap til andre kristne fra frikirken, noe som gjør det lettere for dine ungdommer å bli med i en menighet i den nye byen. Dette gjør at vi kan være tryggere på at troen som bygges opp i ungdomstiden, varer livet ut.

 4. Ny energi – Man legger merke til at ungdommene og lederne i ungdomsarbeidet har vært på FRIK festivalen.

 5. SINNSYKT GØY! – Ungdommene koser seg, blir inkludert, de blir sett og får masse nye venner.
 1. Reis sammen: Book samme flybiletter/bussbiletter/togbiletter
 2. Lag en gruppechat på facebook/snapchat eller hvor det skulle være. – Her kan dere blant annet dele reiserute
 3. Bruk det grafiske vi sender rundt
 4. Oppmuntre til å følge Frikfestivalen på instagram
 5. Bruk de som har vært på FRIK festivalen før til å gire opp resten!

Vi vil veldig gjerne invitere deg til å være medarbeider på FRIK festivalen. Det er mange mulige team du kan involvere deg i, men vil gjerne invitere dere spesielt til å bli med i forbønn. Dette er både slik at dere har god tid til å se ungdommen deres under festivalen, samtidig som at vi trenger trygge ungdomsledere/pastorer som kan bidra her.

Ønsker du å involvere deg? Fyll inn søknadsskjema for medarbeidere (lenke). 

Er du ungdomsleder eller ansvar for ungdommen i din menighet? Da hadde det vært helt supert om du ville vært forbeder eller vakt på FRIK festivalen!

Trykk for å melde deg opp gjennom dette skjemaet.

Har du tilbakemeldinger til oss som planlegger festivalen? Trykk for å melde det inn her. 

Lurer du på noe? Tanker eller meninger? Ta kontakt!