Faseressurser

Det er bare en fase – ikke gå glipp av den! Faseoversikten viser hvilke unike muligheter du har til å utvikle barn og unges tro gjennom ulike faser.

Det er bare en fase - ikke gå glipp av den!

0
År
0
Måneder
0
Uker
Hvordan bruke fasene
Faseverktøyet er en konkret hjelp til dere som menighet til å tenke hvordan vi best mulig kan hjelpe barn, unge og familien til en levende relasjon sammen med Jesus.

Idéen til faseoversikten er hentet fra The Rethink Group i Atlanta. Den er bearbeidet og oversatt til norsk av FriBU, Ung baptist og Misjonskirken UNG.

Trosopplæringsplan for menigheten

Materiell for menigheten
Faseverktøy for menighet er det samlede dokumentet for hvordan ledere skal arbeid med trosopplæring, forbedre samarbeide mellom hjem kirke og veilede foreldre til ulike trospraksiser.

Vi anbefaler alle menigheter å lese gjennom dokumentet og implementere det som et verktøy i møte med barn og unge.

Fasebeskrivelser for lokallagsledere

Hver fase i et barns oppvekst har sine spesielle utfordringer og gleder. Les om hvordan du skal jobbe unikt med barn i de ulike aldersgruppene, både som menighet og på hjemmebane.

Materiell til nedlastning

Ressurser og illustrasjoner som kan trykkes/printes, og henges opp i menigheten eller deles ut til hjemmene.

VI ER HER FOR Å HJELPE DEG

Ressurser for foreldre

Fasekort

Fasekortene er små hefter som gir deg nøkkelinformasjonen i de ulike fasene. Trykk deg inn for og se, eller kontakt oss om du ønsker å få tilsendt ferdig trykkede foldere til bruk og utdeling lokalt. ​

Verktøy for foreldre
Faser

Foreldrekveld

Invester i foreldrene i menigheten. Med ressursene i foreldrekveld har dere mange muligheter til å treffe deres behov og møte sine barn i de ulike fasene.

Les mer »
Barn

Nettvett og faser

I en tid der vi begynner å bli mette på skjerm, er det fortsatt viktig at vi lærer barna nettvett. Derfor har Tro & Medier sammen med flere barne- og ungdomsorganisasjoner laget fem filmer om nettvett.

Les mer »
Inspirasjonsvideo
Play Video