Faseressurser

Det er bare en fase – ikke gå glipp av den! Faseoversikten viser hvilke unike muligheter du har til å utvikle barn og unges tro gjennom ulike faser.

Det er bare en fase - ikke gå glipp av den!

0
År
0
Måneder
0
Uker
Hvordan bruke fasene
Faseverktøyet er en konkret hjelp til dere som menighet til å tenke hvordan vi best mulig kan hjelpe barn, unge og familien til en levende relasjon sammen med Jesus.

Idéen til faseoversikten er hentet fra The Rethink Group i Atlanta. Den er bearbeidet og oversatt til norsk av FriBU, Ung baptist og Misjonskirken UNG.

Faseressurser og verktøy

Fasekort for foreldre

Fasekortene er små hefter som gir deg nøkkelinformasjonen i de ulike fasene. Trykk deg inn for og se, eller kontakt oss om du ønsker å få tilsendt ferdig trykkede foldere til bruk og utdeling lokalt. ​

Les mer »

Faseverktøy for menigheter

Faseverktøy for menighet er det samlede dokumentet for hvordan ledere skal arbeid med trosopplæring, forbedre samarbeide mellom hjem kirke og veilede foreldre til ulike trospraksiser. ​

Les mer »

Foreldrekveld

Invester i foreldrene i menigheten. Med ressursene i foreldrekveld har dere mange muligheter til å treffe deres behov og møte sine barn i de ulike fasene.

Les mer »
Nettvett med Alexis Lundh

Nettvett og faser

I en tid der vi begynner å bli mette på skjerm, er det fortsatt viktig at vi lærer barna nettvett. Derfor har Tro & Medier sammen med flere barne- og ungdomsorganisasjoner laget fem filmer om nettvett.

Les mer »

Vil du ha starthjelp?

Vi i FriBU har trykket fasene til vårt bryst, og er engasjert og motivert for å hjelpe deg finne gullet i disse vertkøyene. Ta kontakt med oss om for hjelp til å hvordan bruke fasene i praksis i kirke og hjem. 

TF_1000x1000
Thea Frøystad
Barn & Tro i hjemmet

419 32 868​

HH_2_1000x1000
Håvard Haugland
Daglig leder

414 18 400