Søk

Bibelverktøy

Hvordan gi unge voksne selvtillit på Bibel? Vi har laget både kurs for gruppeledere og samtaleguider som hjelper unge voksne selv gi Bibelen videre.

«Vi blir altfor lett passive lyttere til andres tanker om Bibelen. Bibelverktøy hjelper deg finne gullet selv.»

Prosjektleder, Bibelverktøy
Play Video

Kirkeårets tekster

Driver du med husgrupper, mentorsamtaler eller Disippelhus? Samtaleguiden gir ukentlig fire spørsmål for å lett komme til kjernen av bibelteksten, for så å fokusere på anvendelse i liv og tanke. Kirkeårets tekster hjelper deg inn i en 30 minutter til timelang Bibelsamtale rundt den kommende søndagens bibeltekst.

Denne samtaleguiden laget for å åpne opp tekstene for oss og enkelt kunne bruke den i grupper, uten lang forberedelsestid. Samtaleguiden er et supplement til Bibelleseplanen 2024 av Verbum forlag. Leseplanen er en leseguide både for lesing i uka og søndagens prekentekst.

BibelVerktoy.GjennomBibelen.FriBU

Gjennom Bibelen

En 30 ukers leseplan og samtaleguide for deg og ditt Disippelhus, din husgruppe eller mentorrelasjon. Les 5 kapitler fra Bibelen i uke, og sett av en time i fellesskap til å gå dypere inn i Bibelhistoriens nøkkeltekster. 

Bibelen er Guds store historie, ikke bare en samling av ord og fortellinger. Målet vårt er å gi overblikk nok til å sette det du leser i sammenheng. Studiet presenterer ikke ferdige sannheter, men leder deg mot kjernen av teksten gjennom bakgrunnsinformasjon og spørsmål. 

Bibelverktøy

Ønsker du dypere og rikere Bibelbruk hos dine unge voksne? Bruk tre 2-timers samlinger på å utruste til Bibelsamtaler som påvirker måten de tenker på og lever livet sitt. 

Kurset er basert på videoundervisning og samtalespørsmål. Det kan arrangeres arrangere fysisk eller digitalt for gruppedeltakere, Disippelhus eller veiledere. Alt du trenger er en skjerm, Bibel og skrivesaker.