Disippelhus forsidebilde
Share on facebook
Del
Share on email
Send
Share on print
Print

Disippelhus

Disippelhus

Kollektiv og fellesskap av unge voksne følges opp av lokale Frikirker. Disippelhus hjelper deg og de du bor med til å sammen sette fokus på Gud og menneskene rundt dere i hverdagen, i rammen av kollektivet og deres lokale menighet. I tillegg får dere hjelp med daglig disippelliv/trosliv og hvordan bruke dine evner og gaver.

Hvorfor?

Overgangen til en en ny fase kan være utfordrende; flytting, ny skole, jobbskifte, nye venner og studietilværelse. Du er på vei inn i en ny virkelighet og det er bare du som former hvordan det nye livet skal se ut. Troen er sårbar i disse overgangene.

Tro er alltid knyttet til oss som enkeltpersoner, et fellesskap og oppdraget vårt. Vi tror at kunnskap og handling sammen er med på å forme en integrert tro. En tro som følger med i ulike faser og overganger. Da blir troen mobil. Den flytter med deg.

Hva?

Med Disippelhus ønsker Frikirken å følge deg i denne prosessen. Vi vil investere i deg, dine gaver og dine evner. Vi tror på deg og vil støtte deg i ditt daglige disippelliv. Vi hjelper deg og de du bor med til å sammen sette fokus på Gud, menneskene rundt dere og tjene inn i en menighet.

Hvordan?

I et Disippelhus ønsker vi at dere skal være tett på Jesus og tett på livet. En disippel er en etterfølger av Jesus. En som har Jesus som forbilde og søker etter å bli mer lik ham. En disippel forholder seg til tre pulsslag i hverdagen:

Rytme

  • Gud hver dag: La nærhet til Jesus og bønn være en naturlig del av dagen din.
  • Hviletid: Skap faste pusterom i uka hvor du gir slipp på hverdagsstresset.

Fellesskap

  • Et lite fellesskap: Del troen din, gleder og utfordringer. Be sammen.
  • Et stort fellesskap: Delta i kirken. Som Disippelhus følges du opp av en frikirke.

Oppdrag

  • Bygg menighet: Bruk dine gaver til å bidra i menighetens arbeid.
  • Velsigne din neste: Invester i menneskene Gud har plassert i livet ditt.

Vil du være vertsmenighet?

Konseptet Disippelhus er fritt tilgjengelig til alle Frikirker. Kontaktinformasjon finner du nedenfor. Ressursene for markedsføring og gjennomføring av kveldene finner du siste oppdaterte versjon av på følgende lenke.