Misjon

FriBU, i samarbeid med Frikirken, er med på å nå de unådde folkeslagene med evangeliet. I 2021 har Frikirken 12 egne utsendinger; seks av dem i Japan og seks på flere steder i Midtøsten. 

Play Video

La tallene snakke

0
Utsendinger
0
Misjonsprosjekter
0
Kroner til misjon årlig
Våre misjonsprosjekter
FriBUs bidrag til Frikirkens misjonsarbeid for 2021 er kr. 170.000,-!

Trykk på bildene for å få mer informasjon og gi til prosjektene. Du kan også overføre til konto: 3000.21.94976 eller Vipps #7777. Merk med prosjektnavn. Om dere som lokallag ønsker å gi til et bestemt prosjekt, kan dere fylle ut skjema lenger ned på siden.

Midtøsten. Gi 5000

SENTRAL-ASIA

Tree of life- sommerleire for barn og unge. FriBU´s mål: kr 5.000,-

GI TIL PROSJEKTET
toppscorer
Play Video

Jordan er et land i Midtøsten som har hatt store utfordringer de siste fem årene. Terrorgruppen IS tok i 2015 over større landområder i Midtøsten, og Jordan så seg nødt til å åpne grensene slik at flyktninger fra naboland kunne få et trygt sted å være. Dette har gått utover økonomien i landet, og Jordan har fått en kjempeutfordring med å gi barnehage- og skoleplasser til alle barn. I dag har kun de rikeste familiene råd til å sende barna sine i barnehager, og foreldre med lavere økonomi blir nødt til å sitte hjemme med sine barn, uten mulighet til å skaffe seg jobb.

FriBU har støttet en barnehage her i fem år, som drives av Vision Hope, i tillegg til en ettermiddagsskole i byen Karaq. Dette er for flyktningbarn som ellers ikke hadde hatt denne muligheten. FriBU støtter barnehageplasser til ca. 30 fattige barn i året, i tillegg til å bidra til generell drift, utstyr og oppussing.

FriBU har som mål å samle inn 100 000kr til dette prosjektet i løpet av 2021. Det vil være med på å sikre drift i tiden fremover. Vi ser hva dette betyr for mennesker i Jordan, og håper derfor du også vil være med å gi en gave! 

GI EN GAVE
For enkeltbeløp kan du vippse til «Toppscorer» på vippsnr. #14159

det er enkelt å gi
Play Video
For lokallag - vi ønsker å bidra

Vil nå de unådde

Frikirken er med på å nå de unådde 
folkeslagene med evangeliet.

martin
Martin Nøstrud
Administrasjon

456 88 015​

HH_2_1000x1000
Håvard Haugland
Daglig leder

414 18 400