Søk

Ungdom

Ungdommer trenger solide og trofaste ledere som kan hjelpe dem å finne veien i en kristisk fase av livet. Vi hjelper dere å lede deres ungdommer til en dypere relasjon med Jesus.

Frikfest - logo 2024

FRIK festivalen

Sommer og sol – festival – nye venner – ekstremt mye gøy – Jesus. Høres dette ut som en bra kombinasjon?

Meld deg på FRIK festivalen i dag!

Les mer »

UNGDOM samtaleboks

UNGDOM samtaleboks er en ressurs vi håper kan være en hjelp til å snakke åpent og ærlig om liv og tro i en trygg ramme. Se introduksjonsvideo.

Les mer »

Vingespenn

Er ikke slaveriet forbi? Hvorfor er verden slik? Hva kan vi gjøre? Forestillingen Vingespenn gir en unik mulighet til å engasjere ungdom.

Les mer »
Studentlink FriBU Frikirken

Frikirkens Studentlink

Student på nytt sted? Meld inn din kontaktinformasjon, så vil en lokal Frikirke følge deg opp. Et overgangsverktøy for ungdom og unge voksne.

Les mer »

Vi ønsker å være en støtte for deg som driver et ungdomsarbeid eller drømmer om å starte et arbeid for dine ungdommer.

FriBU kan tilby ulike ressurser, men viktigst av alt kan vi koble deg på nettverket vårt slik at du får en opplevelse av å stå sammen med andre som er i samme situasjon som deg. Vår erfaring er at som leder av et arbeid så kan man noen ganger føle seg litt ensom og at man har mange spørsmål og ingen eller få personer å stille disse spørmålene.

Vi ønsker å arrangere 2-3 samlinger i året med alle ledere som vil være med. Fremtiden er lys fordi du er en av frikirkens medarbeidere. Heng deg på!

Vi ønsker gjennom FRIK xPand og nettverksbygging å være en medspiller når vi sammen bygger Guds rike. Vi håper at du vil være med å bygge arbeid der ungdommer blir sett, møter Jesus og utrustes til å leve som hans etterfølgere. Vi i FriBU vil være en ressurs for dere og hjelpe ditt lokallag, uavhengig av hvor mange mennesker dere samler.

Oskar Hadland
Oskar Hadland
Ungdom

958 37 256

Knut Amund Låstad
Knut Amund Låstad
Ungdom

926 08 151