Søk

Skjærgårds Music & Mission Festival

FriBU er stolt medarrangør av Skjærgårds Music & Mission Festival! Skjærgårds arrangeres hver sommer på Risøya og er Norges største kristne musikkfestival! Sommeren 2024 arrangeres festivalen 4.-7. juli.

til nett 1910x1273 1

FÅ rabatt på billetten!

Skjærgårds er mye mer enn bare god musikk! Hit kommer flere tusen ungdommer og unge voksne sammen for god undervisning, fellesskap, sommerferie, lovsang, sol, bading, burger og nye venner! Målgruppen er ungdom og unge voksne – som her defineres 15 – 30 år. Hovedfokuset ligger på alderen 17-25 år. Skjærgårds vil utfordre og engasjere ungdom, ikke bare servere.
Husk å benytte rabattkoden FRIBU2024 ved bestilling av billett!

Ny scene kun for unge voksne!

FriBU er med og bestemmer hvordan festivalen skal se ut og har ansvar for deler av festivalens program! Vi gleder oss igjen til å ha ansvaret for Støperiet scene! Dette er en nysatsing og er en egen scene og eget område kun for unge voksne! Så blir du 20 år i 2024 (eller er eldre), kan du igjen glede deg til egne eksklusive intimkonserter, egne kurs og seminarer tilpasset målgruppen og et hengeområde med andre på din egen alder!

FriBU med misjonsprosjekt på Skjærgårds 2024

Sommeren 2024 har FriBU misjonsprosjektet på Skjærgårds Music & Mission. Et tydelig FriBU og Medspiller-stempel vil da prege hele festivalen!
Fokusland: Japan! 

til nett 2