FriBu

Vi drømmer om å se barn og unge bli møtt av Jesus. Derfor jobber vi med følgende tre strategiske fokusområder:

Vi har prøvd ut Input og er veldig begistret!
For et verktøy! Dette er levende tro i praksis. 

- Familie i Kristiansand

 

Kjøp i nettbutikken nå!

Støperiet

Trenger kirker et eget arbeid for unge voksne? Støperiet er Frikirkens fellesskap for unge voksne. Et sted en lett kan ta med venner, hvor relasjoner skapes, liv deles, lovsang synges. Guds ord blir undervist tydelig og forståelig, og gjort håndfast i hverdagen. I denne filmen introduserer Eirik Austeng tankene og hjertet bak Støperiet-konseptet, som en del av FriBU sitt arbeid. 

Les mer
tweensleir_hoved

Velkommen til Tweensleir på Evjetun i regi av FriBU Sør. Dette blir en fest, og vi skal kose oss med supre aktiviteter, spennende møter, kiosk, nye og gamle vennskap. Tema for helga er nemlig "Friends". Prisen for helga inkludert aktiviteter er kr 850,- Ved innmelding i lokallaget ditt (kr 50,-) gis det kr 100,- i rabatt. Betalingsinformasjon kommer sammen med program for leiren.

Innkvartering fredag fra kl. 17.00. Leiren avsluttes etter lunsj på søndag, ca. kl. 14.00. Gled deg!

Vi ønsker flere menigheter velkommen til å delta på leiren og for at vi skal være sikre på at vi har nok ledere må hver menighet stille med en leder per 5 barn.

Påmelding

Konferanse: Gi Jesus videre

En konferanse for deg som bryr deg om at de som vokser opp i dag får en tro på Jesus som vil vare livet ut. Om du er frivillig i en menighet eller ansatt; om du har ansvar for de yngste barna eller menighetens eldste; om du har barn eller ikke: Vi vil utruste deg til å snakke med barn og unge om tro, slik at troen blir varig.

22.-24. november 2019 i Q42 Kristiansand

Les mer