Søk

Sprell Levende

Sprell Levende er et mangfoldig pedagogisk materiell for søndagsskoler og barnegrupper, som du kan abonnere på fra Søndagsskolen Norge.

Sprell Levende har som mål å gi barna et møte med bibelfortellingene og evangeliet i en totalformidlende ramme – der også bønn og tilbedelse hører med. Sanseinntrykk, opplevelser og levende formidling, skal hjelpe barna til å huske og bruke bibelfortellingene i egne liv.

Sprell Levende kommer i årsabonnement, og en kan velge mellom å få to pakker i året eller alt tilgjengelig digitalt. I Sprell Levende får en tilgang til en rekke ressurser og hjelpemidler som gjør det både enkelt, spennende og gøy å drive barnegruppe:

 • Veiledningshefte med konkrete tips og ideer til samlinger
 • Animasjonsfilmer, lekefortellinger, dukketeater og mye mer
 • Nye sanger og musikkvideoer
 • Opplegg for undring over bibelfortellingen
 • Nye abonnenter får i tillegg en startpakke med veggteppe, hånddukker, m.m.
bilde3

Sprell Levende har fire fokus som hjelper oss til å legge til rette for barnas læring og trosutvikling på best mulig måte:

 • Gudsbarnet
  Gud lengter etter å få elske fram alle barna sine, med ubetinget og ufattelig kjærlighet.
 • Bibelfortellingene
  Sprell Levende bygger på bibelfortellinger som engasjerer og passer for barn.
 • Alle sanser
  Sprell Levende legger til rette for at barna kan møte bibelfortellingene med alle sanser og med hele seg.

Bærekraftig tro
En egen, gjennomtenkt tro, som gir hjelp til livstolkning og livsmestring livet gjennom, springer ut av en trygg forvissning om å være ubetinget elsket av Gud.

Barnebladet Barnas
Barnebladet Barnas brukes av barnegrupper og familier over hele landet. Gjennom å lese og leke lærer barna bibelhistoriene og de kristne verdiene. Den viktigste trosopplæringen skjer i hjemmet. Ved å gi barna et abonnement, er du med på å hjelpe foreldrene i deres viktigste oppgave med å støtte barnets trosutvikling. Eksempel på innhold: bibeltegneserier, bibelkryssord, aktiviteter og konkurranser.

Finnes i to typer abonnement: gruppeabonnement og privatabonnement.

Har du spørsmål om innhold?