1img_1044

Input-spå

Sommeraktivitet i bilen eller campingvognen eller på kjøkkenet :) 

«Input» En god gammeldags spå
Den kan være til hjelp i disse tider da vi har enda bedre tid til den gode samtalen. Vi har laget en god gammeldags «spå» eller det vil si, vi har laget 9 «spåer». Disse kan printes ut hjemme. Det blir 8 spørsmål i hver spå delt opp i de temaene som er i Input-boksen så du kan få se litt hvordan input-boksen virker. Print ut alle, brett de sammen og ha de på f.eks. kjøkkenbordet, i bilen eller campingvognen eller til bruk når det måtte passe. Skift mellom de forskjellige «spåene» alt etter hvilket tema dere vil ha spørsmål i.

Temaene er: Spørsmål  5-9 år, Spørsmål 10-13 år, Spørsmål 14-19 år,  Aktiviteter, Bibel, Bønn, Foreldre, Kjærlighetsspråk og Nettvett.

Dette kan være en gøy måte å få barna med på gode samtaler. Husk dere som er foreldre at det er ingen fasit svar. Det er viktig å skape rom for gode samtaler. Dette er med på å bygge gode relasjoner til barna dine som er utrolig viktig. FriBU har laget en samtaleboks for hele familien som heter Input. Den er det mange familier som bruker flittig som hjelp for å få til gode samtaler. Det er 9 forskjellige rom delt opp i flere tema, og ca. 850 spørsmål som kan trekkes fra boksen. Her kan du bestille Input

Input-spå Aktiviteter
Input-spå Barn 5- 9 år
Input-spå Barn 10- 13 år
Input-spå Barn 14- 19 år
Input-spå Bibel
Input-spå Bønn
Input-spå Foreldre
Input-spå Kjærlighetsspråk
Input-spå Nettvett